Markiser uden motor​

Hvis ikke du synes det er nødvendigt med en motor på din markise, så fører vi også en række lækre og smarte løsninger, der rulles ind og ud manuelt. Med en stang drejer du ganske enkelt din markise ud af kassetten til den dække der ønskede område.

En markise kan give skygge på en solrig dag, men den kan også give læ for regnen, så du stadig kan nyde en kop kaffe eller en lækker frokost på terrassen, selv om vejret driller lidt. Hos Andreas Carl – Botex i Sønderborg har vi et stort udvalg af både færdige markiser og materialer, så du kan vælge den rette model for dig.

Markiser for alle

Fordi der gennem de sidste år virkelig er kommet en renæssance for markiser, har vi hos Botex ikke bare valgt at have et stort udvalg af materialer og modeller. Når du kommer ind i vores butik finder du et helt markisecenter med personale, der er specielt uddannet til at vejlede og guide dig til det helt rigtige valg af markise til dine behov.

I vores store markisecenter har vi en lang række forskellige modeller både med og uden motor, så du kan afprøve de forskellige muligheder inden du bestiller din nye markise. Du finder blandt andet:

  • Markiser med motor
  • Markiser uden motor
  • Forskellige former og designs af dug
  • Personale, der alle er uddannet indenfor markiser, så de kan give dig den bedste vejledning
  • Et helt markisecenter med alt, hvad du skal bruge for at finde den perfekte løsning til dit behov

Kig forbi butikken og på Nørrekobbel 9 i Sønderborg og bliv inspireret til en markise, der kan gøre sommeren længere og give optimal brug af terrassen.​

markise uden motor

Markise uden motor

Den klassiske form for markise har ikke motor, men rulles i stedet ind og ud ved hjælp af en stang, der drejes ved håndkraft når du skal have skygge eller læ.

Kassetten sørger for den bedste beskyttelse af dugen, når markisen ikke er i brug, for selv om dugen i dag er fremstillet af behandlet akryl, så kan du stadig forlænge levetiden og det pæne udseende ved at rulle den ind, når ikke du bruger den. Kassetten er en kasse, der dækker din markise hele vejen rundt, når du ruller den ind. På den måde er den ikke udsat for hverken sol, vind eller vejr, når du ikke bruger den.

En markise uden motor kan fås både som standardmodel, men du kan også kigge på de mange forskellige duge, der kan give dit et helt unikt look til netop din markise. Lad os hjælpe dig med at tilpasse den, så den passer til det du drømmer om, hvad enten det er på mål, med retro-inspireret look eller helt moderne og enkelt.

Velkommen til Botex – vi sørger for skygge på din terrasse hele sommeren

I vores 1350m2 butik finder du ikke bare et markisecenter, men også et kæmpe udvalg af alt, hvad du kan tænke dig af gulve, gulvtæpperboligtekstiler og gardiner. Alt det, der skal til for at skabe et unikt og individuelt hjem.

Vores dygtige og kyndige personale står altid klar til at hjælpe dig med at finde det du leder efter eller vejlede dig til det helt rigtige valg af gulve eller markiser – hvad enten du kommer med en liste eller en løs ide.

På vores beliggenhed finder du altid rigeligt med parkeringspladser også, hvis du kommer med trailer og gerne vil have en plads tæt på udleveringen. Kig forbi vores butik og lad dig inspirere til det helt rigtige valg af markise allerede i dag og gå en solrig sommer i møde med en skyggefuld terrasse.

Book et besøg af tæppe- og gardinbussen

Så ruller vi ud til dig ganske gratis. Du kan selvfølgelig også bestille via telefon på 74 48 77 77