Vinylgulve

Vinylgulve har for alvor vundet indpas i danskernes hjem som en af de foretrukne gulvtyper. Og det er bestemt ikke uden grund. Vinylgulve er alsidige og slidstærke gulve, som passer ind i fleste hjem. Vinylgulve passer ind i de fleste hjem og i de fleste rum. Hos Andreas Carl i Sønderborg har vi et stort udvalg af forskellige vinylgulve, så uanset om du er til spraglede gulve med vilde farver eller vinylgulve med trælook, så kan du finde det i vores sortiment.

Vær kreativ med looket

Et af vinylgulvets egenskaber er, at det kommer i et utal af forskellige mønstre og looks. Er du en kreativ person med masser af gode ideer til indretningen, kan du slå dig løs med gulvene, hvis du vælger et vinylgulv. Vinylgulve fås for eksempel med:

  • Ensfarvet
  • Trælook
  • Klinkelook
  • Stenlook
  • Mønstret

Dette er blot nogle af overskrifterne til de forskellige typer af vinylgulve, du kan vælge imellem. De ensfarvede vinylgulve kommer i alverdens farver. Vinylgulve med trælook kommer både som naturtræ i forskellige sorter, hvidolieret træ, træ i grålige nuancer og mange andre versioner. Er du til sorte klinker, hvide klinker, marmorklinker, grå klinker, brune klinker eller en helt sjette form for klinker, så findes der et vinylgulv, som ligner dette på en prik.

Vinylgulvets fordele

Vinylgulvet som gulvtype er et alsidigt gulv, som har mange fordele. Producenterne af vinylgulve er blevet dygtigere og dygtigere til at fremstille både praktiske og flotte gulve. Derfor bør du altid overveje vinylgulvet, når du skal have nye gulve. Et vinylgulv har mange fordele:

  • Slidstærkt
  • Vandtæt
  • Passer til alle rum
  • Findes i et væld af designs

Vinylgulvet er slidstærkt

Et vinylgulv er opbygget af flere lag med et slidstærkt og vandtæt lag på øverst. Det er derfor et slidstærkt gulv, som sagtens kan holde til at være i et hjem, hvor livet leves. Vinylet i gulvene har desuden et blødgørende materiale i sig. Det betyder, at det er rart at gå på, selvom det er et modstandsdygtigt gulv.

Nem rengøring af vinylgulv

I en travl hverdag skal rengøringen gerne gå lidt tjept. Støvsugning og gulvvask er ikke noget, som de fleste mennesker ser frem til. Derfor bør man overveje, hvor sart ens foretrukne gulvtype er, inden man tager den endelige beslutning om valg af gulvtype.

Vinylgulvet har en lukket overflade. Det betyder, at væske, fugt og skidt ikke kan sætte sig fast i overfladen. Du behøver altså ikke fjerne pletter lige med det samme ligesom med et sart råt trægulv. Det er helt perfekt for dig, som har mindre børn eller børnebørn.

Når små børn skal lære at spise, kan man være fuldt beskæftiget, hvis man skal samle alt op, som barnet spilder, med det samme. Med et vinylgulv kan I alle sammen spise færdigt og nemt tørre alt den spildte mad op bagefter. Det giver en roligere spisetid, hvilket er en stor del af kvalitetstiden for en familie i hverdagen.

Her passer et vinylgulv perfekt

Vinylgulve er alsidige gulve, som passer i hele huset. Vinylgulve findes som vådrumsgulv, der er et perfekt alternativ til klinker i badeværelset. Det er et slidstærkt, vandtæt gulv, som findes i alverdens designs. Det betyder, at det passer til både børneværelset, entreen og køkkenet, som er nogle af de rum, hvor gulvet er mest udsat.

Køb dit nye vinylgulv hos Botex Sønderborg

I Sønderborg på Nørrekobbel 9 kan du finde vores 1350 m2 store butik. Her står vores professionelle og kompetente personale klar til at vejlede dig, hvis du skal have nyt gulv. I butikken kan du se vores store udvalg af vinylgulve og helt sikkert finde et, som du vil synes om.

Passer vinylgulvet ikke til dig, så har vi også et stort udvalg af trægulvelaminatgulve og linoleumsgulve. Vi har desuden meget mere til din bolig. Kig forbi Andreas Carl, Botex Sønderborg i dag!

Bestil en gulvbus i dag!

Vil du hellere have vejledning i dit ejet hjem? Så kan du gøre brug af vores ekspertise med vores gulvbus. Du kan bestille et gratis besøg, hvor fagmanden kan se rummene, hvor gulvene skal ligge. Gulvbussen har desuden prøver med, som du kan se og derfra vælge dine yndlingsgulve.

Book et besøg af tæppe- og gardinbussen

Så ruller vi ud til dig ganske gratis. Du kan selvfølgelig også bestille via telefon på 74 48 77 77